mobirise.com

Ontdek je nieuwe ik

Soysal Training & Coaching helpt mensen om zich bewust te worden
van hun dromen, talenten en mogelijkheden. Met nieuwe inzichten
ga je aan de slag en leer jij succesvol te zijn. Wil je meer weten?

Wat kan ik?

Bewust worden van je kracht

Elk individu heeft kansen en mogelijkheden. Wie zich niet bewust is van kansen, kracht en talent, doet zichzelf tekort. Je zit vol twijfels en bent angstig om stappen te zetten richting het onbekende. Dat wil je niet, toch? Leyla Soysal begeleidt en coacht mensen voor langere tijd. Niet een paar weken. Maar totdat jij het kunt. Eigen kracht en zelfvertrouwen, dat kun je leren. Kwestie van oefenen.

Hoe leef je? Waar leef je?

Succesvol een leven opbouwen in Eindhoven

Je bent inwoner van Eindhoven. Een stad die groeit en zoveel mogelijkheden biedt. Welke rol zie je voor jezelf? Overweeg je een cursus of opleiding, hoop je op een baan, droom je ervan een eigen zaak te beginnen? Dan is het belangrijk dat je leefstijl past bij het nieuwe pad dat je inslaat. Elk avontuur vergt namelijk energie en inzet van jou. Als anderen het lukt, lukt het jou ook. Een leefstijl kun je leren. Je zult er gelukkig van worden.

Wat houdt je tegen?

Werken aan je weerstand

Wat bedoel ik met weerstand? Je kunt aan je weerstand werken om niet ziek te worden. Als je in gezondheidstermen beschikt over een goede weerstand, betekent dit dat je fit bent. Er is ook een ander soort weerstand. Weerstand in de zin van angst. Tegenzin. Een denkwijze die in de weg zit. Wat houdt jou tegen om te slagen in het leven of dromen te verwezenlijken? Wie 1 stap per dag zet, komt vooruit.

Ontdek je nieuwe ik

Leer hoe jij je vleugels uit kunt slaan

Het symbool in het logo van Soysal Training en Coaching is de libelle. In Japan staat de libel voor kracht, moed, licht en geluk. Het werd door de Samoerai gebruikt als symbool voor kracht, wendbaarheid en overwinning. De libel staat voor transformatie en de gave om je aan omstandigheden te kunnen aanpassen. Soysal Training en Coaching helpt je je vleugels uit te slaan en een positieve wending te nemen in je leven.

NEEM CONTACT OP

W W W . S O Y S A L T R A I N I N G . N L